Vanaf 1 febr 2021 werken wij vanuit onze nieuwe locatie Expeditieweg 10-14 Boven-Leeuwen.

ZONWERING

Het assortiment zonwering voor buiten is divers. U heeft de keuze uit zonneschermen, uitvalschermen, screens en markiezen. Wij zijn Verano®  dealer en hebben hier door een ruim aanbod waardoor er altijd een zonwering is die bij u past. 

 

 

 

 

ZONNESCHERMEN

Zonneschermen bieden bescherming tegen de zon, een schaduwrijke plek en optimaal comfort. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin en terras. Ondanks dat de zon hoog aan de hemel staat blijft het er goed vertoeven.


 

UITVALSCHERMEN

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning.


 

SCREENS

Een screen is een strakhangende vlakke buitenzonwering met een hoge zonweringsfactor. Het gebruikte doek is uiterst efficiënt omdat het de zonnenstralen filtert voordat deze het glas bereiken. Binnen is het dus altijd aangenaam koel en schaduwrijk. Screens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins. Een elegante bescherming die de gevel kleur geeft. Screens zijn niet alleen als functionele oplossing voor uw ramen maar ook een prima toepassing voor uw terras overkapping.


 

MARKIEZEN

Markiezen combineren optimale zonwering met een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt u altijd de optimale bescherming. Naast de zonwerende functie heeft de markies  een esthetische functie. Door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies voor iedere gevel een verfraaiing en geeft het elke gevel een chique uitstraling.