how to buy Ivermectin
Vanaf 1 febr 2021 werken wij vanuit onze nieuwe locatie Expeditieweg 10-14 Boven-Leeuwen.

ROLLUIKEN

buy modafinil provigil online Een rolluik werkt zowel in de zomer als in de winter isolerend. Ook zijn rolluiken inbraak vertragend. Zo zorgt een rolluik niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor meer wooncomfort en veiligheid.

 

 

Bedieningscomfort voor uw rolluik.

Rolluiken worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend. Dit kan handbediend maar natuurlijk ook elektrisch.  Kiest u voor elektrisch dan heeft u de keuze voor bediening door middel van een wandschakelaar of afstandsbediening. Een kwalitatief sterke motor van Somfy doet dan het zware werk voor u. 

 

 

 

 

 

 

gratingly Rolluiken geven een combinatie een van veilig gevoel, duurzaamheid en mooie vormgeving

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u rolluiken op waarde te schatten. De rolluiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en fraaie vormgeving. Rolluiken zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

 

Moorhead Met rolluiken een veilig gevoel

Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren.

Rolluiken zijn inbraak vertragend, rolluiken niet inbraakwerend. Ook de samenstelling van een rolluik kan de inbraak werendheid vergroten. Toepassing van 'anti optil' veren zorgt ervoor dat een rolluik niet te lichten is. Anti optil veren worden ook wel is stugge veren genoemd. Op rolluiken voorzien van obstakel detectie zitten automatisch anti optil veren. 

 

Zonwering door middel van rolluiken

Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie tegen warmte, kou en geluid. Door het gebruik van rolluiken kunt u aanzienlijk energie besparen. Dit geldt ook voor de zomer. Door het buiten houden van de zon en door de extra isolatie door de luchtbrug tussen de lammellen van rolluiken en glas kan 2% tot wel 15% energie besparing optreden. Dit is beter voor het milieu én voor uw energierekening!

 

Rolluiken en geluidsisolatie

Doe uw rolluiken dicht en geniet van de stilte en rust. De lamellen van uw rolluiken zijn voorzien van geluidsisolerend schuim waardoor geluid wordt geabsorbeerd en u kunt genieten van de rust. Ook de luchtbrug die tussen het pantser van het rolluik en het glas brengt een extra isolatie tot stand brengen.


fguren rolluik voordelen

 
 

 

 

Rolluiken en verduisteren

Een rolluik verduistert een kamer volledig. ze zijn dus uitermate geschikt voor kamers waar geen daglicht mag toetreden. Een zeer goede toepassing is voor bijvoorbeeld mensen die overdag moeten slapen doordat ze in de nachtdienst werken.

Rolluiken en koude isolatie

Niets isoleerd zo goed als stilstaande lucht. De luchtbrug die ontstaat tussen het rolluik pantser en het glas creëert extra isolatie.

 

 


Onderhoud aan uw rolluiken

U wilt natuurlijk dat rolluiken jarenlang storingsvrij hun functioneren? De lamellen zijn gearreteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ook zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije inductielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie op de rolluiken en 2 jaar op handzenders. Op band en bandopwinders zit geen garantie. Een rolluik heeft maar weinig onderhoud nodig. Het onderhoud van een rolluik beperkt zich door het smeren van de rubbers met teflonspray en het schoonhouden van uw rolluik gewoon met een sopje.

 
 

Rolluiken zijn inkijk werend

Heeft u 's avonds last van inkijken of hinderlijk licht dan is een rolluik een welkome aanvulling op uw wooncomfort. Bij het neerlaten van uw rolluiken zorgt u ervoor dat in kijkers en hinderlijk licht geen kans hebben.

 


 

 

Rolluiken in harmonie met uw huis

Wilt u uw rolluiken laten aansluiten bij de sfeer van uw huis? De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele RAL kleuren. Alles wordt op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw woning! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk. Ook een ronde omkasting behoort tot de mogelijkheden. Lamellen en kasten zijn leverbaar in diverse kleuren.