Ivermectin buy cheap
Vanaf 1 febr 2021 werken wij vanuit onze nieuwe locatie Expeditieweg 10-14 Boven-Leeuwen.

LICHTSTRATEN

http://pateandlester.com/?=1  

Ghardaïa VELUX Nederland

 

Modulaire lichtstraten zijn special ontworpen om moderne huizen en commerciële gebouwen met een plat dak te voorzien van natuurlijk licht. Het modulaire systeem kan naadloos in het huidige ontwerp van het gebouw worden geïnstalleerd of kan tijdens de planningsfase worden geïntegreerd in een nieuw ontwerp.

 

De lichtstraatmodules zijn verkrijgbaar in vaste en elektrisch te ventileren variant waarmee het gebruikscomfort wordt verhoogd. De bijpassende zonwering voor zorgen voor privacy en houden het klimaat in het gebouw aangenaam in de zomer. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en eenvoudig te monteren en bedienen.velux Nederland

 

LICHTSTRAATOPLOSSINGEN

Met het VELUX modulaire lichtstraatsysteem kunt u kiezen uit acht verschillende toepassingsmogelijkheden, die geschikt zijn voor allerlei typen ruimten van gebouwen: van smalle doorgangen en binnenplaatsen tot ruime studio’s en gangen. Alle lichtstraten worden geleverd met een geprefabriceerd gootstuk dat zorgt dat het systeem precies past en 100% waterdicht is.

 

widthwise Geavanceerde beheersing van daglicht en temperatuur door geïntegreerde zonwering. Speciaal ontworpen zonwering (optioneel) biedt bescherming tegen hinderlijke lichtinval en zonnewarmte. De zonwering is volledig geïntegreerd en heeft dunne draadjes waardoor die vlak onder het raam hangt. Dit creëert een sensationeel zwevend effect. De zonwering wordt elektrisch aangestuurd en kan zodanig worden geprogrammeerd dat die reageert op lichtsterkte en temperatuur.