Vanaf 1 febr 2021 werken wij vanuit onze nieuwe locatie Expeditieweg 10-14 Boven-Leeuwen.

image.gif

 

HORREN

Dankzij horren heeft u geen last van insecten en pollen en geniet u daarbij van een gezond en comfortabel leefklimaat in huis.

Naast standaard maten leveren wij ook maatwerk, zo is er voor ieder raam een passende oplossing. 


 

 

 

 

MAATWERK PLISSÉ HORDEUR

De plissé hordeur is zeer makkelijk te plaatsen en past in vrijwel ieder kozijn. Mede door het grote aanbod in maatvoering is er voor iedere deur een oplossing. De plissé hordeur systemen kunnen naar elkaar toe worden gebruikt in een situatie waarbij grote breedtes overbrugt dienen te worden. De plissé hordeur kan ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur gecreëerd wordt.


 

ROLHORREN

Een rolhor is er in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Bij rolhorren kunt u kiezen voor een rolhor met gaasopsluiting of een rolhor zonder gaasopsluiting. Als u kiest voor een hor met gaasopsluiting kan het gaas nooit uit de geleiding kunnen waaien of op een andere manier open komen te staan. De raamopening zal dus altijd afgesloten blijven voor hinderlijke insecten. De rolhor kan ook geleverd worden met een veervertrager zodat de rolhor niet omhoog schiet maar langzaam omhoog gaat. Het grote voordeel van een rolhor is, dat u makkelijk het gaas in de cassette kunt oprollen na het insectenseizoen. In het voorjaar kunt u de rolhor weer probleemloos in gebruik nemen. Daarnaast is de rolhor gemakkelijk schoon te houden. De treklijst van de rolhor is eenvoudig te reinigen met een natte doek. Als de maten zeer nauwkeurig gemeten zijn dan kan de rolhor in het kozijn (in de dag)  geplaatst worden. Hierdoor is de rolhor nauwelijks zichtbaar maar heeft u wel het gemak van een rolhor.


 

INZETHOR

Een inzethor is een ideale hor voor draai-kiepramen. De hor is eenvoudig te plaatsten en weer uit te nemen. Het raam kan gewoon gesloten worden zonder de hor te verwijderen. De inzethorren zijn gemaakt van hoogstaand materiaal en zijn voorzien van kunststof klemveertjes. Met deze klemveertjes sluit de hor naadloos in het kozijn. Hierdoor hoeft u niet te schroeven of te boren in uw houtwerk of kunststof.

Met een inzethor kunt u met een gerust hart uw ramen openzetten. Insecten en andere beesten ( zoals buurt katten) komen niet naar binnen. Daarnaast kan er geen vuil naar binnen waaien. Inzethorren houden uw huis dus ook schoner!


 

VOORZETHOR

De voorzethor wordt “op het venster” gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen dankzij een vernuftig klemsysteem. De voorzethor wordt met clips op het kozijn geklikt. Dezelfde clips kunnen gebruikt worden als scharnier.