DAK-RAMEN | GARAGE-DEUREN

Adviba heeft zich gespecialiseerd in het leveren en monteren van kozijnen, ramen, dakramen en deuren geschikt voor uw woning en een gezond leefklimaat.

 

 

Een gezonde woning creëert u met goede kozijnen, ramen, dakramen en deuren met een goede aansluiting op de bestaande situatie.  Bij ADVIBA vindt u een breed en zeer compleet assortiment kozijnen, ramen en deuren voor laagenergie- en passiefhuis. Ook op het gebied van kozijnen voor renovatieprojecten of gedeeltelijke vervanging van ramen en/of deuren zijn wij u van dienst zijn. Voor de warmere periodes bieden wij zonwering, binnen zonwering, rolluiken en screens. Passend bij uw huis en kozijn- of raam type.

 

 

Als Novoferm dealer kan ik u een breed assortiment garagedeuren aanbieden voor elk budget, gewenste functionaliteit en voor elke ruimte een oplossing op maat. Denk aan openslaande deuren en sectionaaldeuren, maar ook kanteldeuren. De deuren zijn leverbaar met verschillende opties, zoals een lichtlijst, ramen, automatische bediening of een extra veiligheidsset om inbraak te voorkomen. U ziet: de mogelijkheden zijn divers! 

 Gaat u de garage als werkruimte gebruiken? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geïsoleerde garagedeur. Wanneer u de garage vooral als opslagruimte gebruikt voor de motor of fiets dan zijn openslaande garagedeuren of een ingebouwde loopdeur een goede optie.

 

 Graag help ik u bij het maken van de beste keuze voor uw woning en woonwensen. 

 

 

 

VELUX

 

VELUX